Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 250 g apă
- 300 g fasole verde proaspătă, tip fideluță, tăiată bucăți (5 cm)
-
20
g ulei vegetal
oder 20 g ulei de măsline
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Brennwert
- 1213 kJ / 291 kcal
- Eiweiß
- 7 g
- Kohlenhydrate
- 15 g
- Fett
- 21 g
- gesättigte Fettsäuren
- 2 g
- Ballaststoffe
- 5.7 g
- Natrium
- 6 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Piure de cartofi și legume
40 Min
Tzatziki
20 Min
Ceai cu gheață cu sirop de miere și mentă și cuburi de gheață cu fructe
Keine Bewertungen
Fasole verde sous-vide
1 Std. 20 Min
Dressing cu muștar și oțet balsamic
10 dk
Cartofi și fasole verde cu pesto de pătrunjel
35 Min
Ardei roșii sotați cu ceapă
25 min
Ciuperci proaspete sotate (300 g)
25 min
Miel în crustă de verdeață cu piure de mazăre și sparanghel
50 Min
Fasole verde cu roșii și pătrunjel
55 Min
Amestec de legume sotate, pentru supe sau tocane
25 min
Amestec de legume prăjite (stir-fried)
30min