Tarragon Chicken Pasta
TM6 TM5

Tarragon Chicken Pasta

3.8 ( 24 Bewertungen )

Zutaten

  • 1 - 2 lemons zest and juiced (2 oz divided)
  • 20 oz chicken breast fillets, boneless, skinless organic, cut into pieces (1 in.)
  • 1 ½ tsp dried tarragon divided
  • 1 tsp salt divided
  • ½ tsp ground black pepper divided
  • 60 oz water
  • 2 Parmesan stock cubes
  • 8 oz sugar snap peas trimmed
  • 8 oz dried penne pasta
  • 12 oz marinated artichoke hearts drained and cut in halves
  • 1 jar roasted red peppers, preserved (8 oz), drained, julienned
  • 3 ½ oz extra virgin olive oil
  • 1 tsp Dijon mustard
  • 1 tsp honey
  • feta cheese crumbled, to garnish

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
362 kcal / 1519 kJ
Eiweiß
24 g
Fett
16 g
Kohlenhydrate
32 g
Ballaststoffe
6 g
gesättigte Fettsäuren
3 g
Natrium
511 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte