Geräte und Zubehör
Gluten-free mini pizzas
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std.
10 pieces
Zutaten
Dough
-
water650 g
-
fresh yeast crumbled40 g
-
sugar1 tsp
-
gluten-free flour (see tip), plus extra for dusting700 g
-
rapeseed oil80 g
-
salt1 tsp
-
30 g lemon juicecitric acid1 tsp
Pizza Toppings
-
tomato sauce300 g
-
courgette cut in slices1
-
black olives, pitted cut in slices5 - 6
-
red peppers (small), cut in strips2
-
sweetcorn kernels, canned3 tbsp
-
carrot cut in slices or triangles1
-
small mozzarella balls cut in half100 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
0.3 mg
Eiweiß
11.2 g
Brennwert
1486.1 kJ /
355.2 kcal
Fett
13.1 g
Ballaststoffe
8.6 g
gesättigte Fettsäuren
2 g
Kohlenhydrate
54.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Hands in the dough!
5 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Everyday Gluten Free Banana Bread
1h
Gluten Free Brownies
1h 20min
Cranberry, Lemon and Almond Cake (egg, dairy and gluten free)
2h 25min
Baklava Cheesecake
Ninguna valoración
Classic Pancakes
50min
Gluten Free Pancakes and Waffles
45min
Everyday Gluten Free Banana Bread
1h
Mini gluten free vanilla bundts with lemon glaze
35min
Café-style banana bread
1h 45min
Arseeyah
50min
Mini vegan fruit cakes
25h 40min
Fruit Smoothie
Ninguna valoración