Geräte und Zubehör
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
Zubereitung 25 Min
Gesamt 2 Std. 20 Min
4 porties
Zutaten
-
biefstukken (ong. 180-200 g / stuk, 3 cm dik)4
-
zout2 tl
-
gemalen peper¾ tl
-
verse tijm4 takjes
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1400 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
sjalotten50 g
-
verse dragon1 - 2 takjes
-
droge witte wijn50 g
-
witte wijnazijn1 el
-
boter in stukken, en 1 el om te bakken200 g
-
eierdooiers4
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
93 mg
Eiweiß
46 g
Brennwert
2926 kJ /
698 kcal
Fett
56 g
Ballaststoffe
0.4 g
gesättigte Fettsäuren
32 g
Kohlenhydrate
1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sous-vide koken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Keine Bewertungen
Snelle kaassoufflés
45 Min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9 Std.
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2 Std. 10 Min
Sous-vide Teriyaki Zalm
1 Std. 20 Min
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50 Min
Vitello tonnato
13 Std.
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45 Min