Geräte und Zubehör
Prune and Sausage-stuffed Pork Fillet
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
8 portions
Zutaten
-
dried prunes (approx. 110 g), pitted8
-
good quality pork sausagemeat300 g
-
pork fillets (500 g each), if they are smaller use 3 (approx. 325 g each)2
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
sunflower oil for brushing2 Tbsp
-
water1250 g
-
waxy potatoes peeled, cut in pieces (3 cm)1200 g
-
onions quartered190 g
-
garlic cloves3
-
1 ½ heaped tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cubes (for 0.5 l each)1 ½
-
tomato purée1 Tbsp
-
cornflour1 - 2 Tbsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
659.3 mg
Eiweiß
32 g
Brennwert
1594 kJ /
380 kcal
Fett
13 g
Ballaststoffe
4.6 g
gesättigte Fettsäuren
3.9 g
Kohlenhydrate
50 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix Friend
32 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Smoked Haddock and Spinach Tart
2 Std. 30 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Mediterranean Bread
5 Std. 20 Min
Kedgeree
45 Min
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1 Std. 40 Min
Pea Pod Flans with Yoghurt and Mint Cream
1 Std. 40 Min
Sun-dried Tomato and Basil Plait
3 Std. 40 Min
Red Onion and Garlic Soda Bread
2 Std. 15 Min
Cullen Skink
45 Min
Slow-cooked Pears in Red Wine
5 Std.
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 Min
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20 Min