Geräte und Zubehör
Braised Lamb Shanks
Zubereitung 30 Min
Gesamt 3 Std. 20 Min
4 portions
Zutaten
Braised Lamb Shanks
-
red wine full-bodied200 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
balsamic vinegar60 g
-
tomato purée50 g
-
water100 g
-
1 tsp beef stock paste, homemade, crumbledbeef stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fresh rosemary3 sprigs
-
dried oregano2 tsp
-
lamb shanks (approx. 400 g each)4
-
onions quartered110 g
-
garlic cloves to taste3 - 4
-
carrots cut in pieces150 g
-
celery stalks cut in pieces150 g
-
extra virgin olive oil plus extra for browning40 g
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1050.6 mg
Eiweiß
77.2 g
Brennwert
4238.9 kJ /
1013.1 kcal
Fett
64.5 g
Ballaststoffe
4 g
gesättigte Fettsäuren
27.2 g
Kohlenhydrate
17.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2 Std. 20 Min
Spring Chicken Casserole
1 Std. 30 Min
Beef Goulash
2 Std. 45 Min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 Std. 5 Min
Lamb Spezzatino
1 Std. 45 Min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3 Std. 20 Min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1 Std. 15 Min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1 Std. 15 Min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2 Std.
Prawn Saganaki
35 Min
Prawn and Chorizo Paella
45 Min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min