Stuffed peppers with rice and tomato sauce

Stuffed peppers with rice and tomato sauce

4.1 41 Bewertungen
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions

Zutaten

Stuffed peppers with rice
  • onions cut in halves
    70 g
  • garlic clove (optional)
    1
  • beef mince
    300 g
  • white bread cut in pieces
    2 slices
  • mustard
    20 g
  • salt
    ½ tsp
  • ground sweet paprika
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • egg
    1
  • peppers red, green or yellow
    4
  • water
    1200 g
  • vegetable stock cubes (each for 0.5 l)
    2
    2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • parboiled rice
    250 g
Tomato sauce
  • butter cut in pieces
    40 g
  • flour
    40 g
  • crushed tomatoes, canned
    500 g
  • tomato purée (concentrated)
    50 g
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • sugar
    1 tsp
  • lemon juice
    1 tsp

Nährwerte pro 1 portion

Brennwert 648 kcal / 2712 kJ
Eiweiß 28 g
Fett 23 g
Kohlenhydrate 80 g
Ballaststoffe 8.3 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen