Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)

Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)

4.7 22 Bewertungen
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 portions

Zutaten

Carrot and Ginger Sauce
  • ginger in pieces
    1 in.
  • fresh lemongrass in pieces (1 in.)
    1 stalk
  • serrano chili deseeded, in pieces
    1
  • shallot quartered
    1
  • garlic clove
    1
  • extra virgin olive oil
    1 oz
  • lemon thin peel only, no pith
    1
  • fresh cilantro leaves
    10
  • fresh mint leaves
    10
  • carrot juice
    8 oz
  • coconut milk
    4 oz
  • white wine
    2 oz
  • lime juice
    ½ tsp
  • kosher salt Diamond Crystal®
    ½ tsp
Seared Scallops
  • fresh sea scallops, large (U10) or (U8)
    12
    12 sea scallops, large or jumbo, previously frozen
  • kosher salt Diamond Crystal®, to taste
  • oil e.g. grapeseed, vegetable or canola, as needed
    1 tbsp
    1 tbsp unsalted butter, as needed
  • garlic cloves crushed, skin on
    2
  • fresh thyme (optional) leaves only
    2 sprigs
  • Fleur de Sel as needed
  • fresh cilantro leaves to garnish
    10
  • lime cut into wedges
    1

Nährwerte pro 1 portion

Brennwert 222 kcal / 929 kJ
Eiweiß 7 g
Fett 17 g
Kohlenhydrate 10 g
Ballaststoffe 1 g
gesättigte Fettsäuren 7 g
Natrium 801 mg

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen