Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 570 g ceapă, sferturi
- 110 g unt, tăiat cuburi
- 900 g apă
-
2
lingurițe cu vârf concentrat pastă de carne, din vită
oder 2 cuburi de concentrat de vită (pentru 0,5 l) - ½ linguriță piper alb măcinat
-
4
felii brânză Gruyère
oder 4 felii brânză elvețiană, orice tip - făină pentru pudrat suprafața de lucru
- 400 g aluat pentru foitaj, decongelat
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Brennwert
- 3929 kJ / 939 kcal
- Eiweiß
- 20 g
- Kohlenhydrate
- 58 g
- Fett
- 71 g
- Ballaststoffe
- 4 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Chawanmushi (Cremă sărată japoneză)
Keine Bewertungen
Kebab Satay cu tofu; Curry Massaman cu orez Jasmine
Keine Bewertungen
Scoici Saint Jacques cu gem de chilli
Keine Bewertungen
Curry verde thai și orez cu citronelă
Keine Bewertungen
Pere în vin roșu, gătite lent
Keine Bewertungen
Panzanella de iarnă
40min
Schiacciata
2h
Supă miso, Fructe de mare cu sake și orez
Keine Bewertungen
Sorbet de lămâie
8h 30min
Pizza cu dospire îndelungată
Keine Bewertungen
Somon la aburi în stil asiatic
1h 45min
Piept de pui cu cușcuș în stil arab
45 Min