Mushroom and White Wine Cream Sauce

Mushroom and White Wine Cream Sauce

3.9 12 Bewertungen
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
20 oz

Zutaten

  • dried porcini mushrooms
    ½ oz
  • water
    1 oz
  • fresh portobello mushrooms roughly cut into pieces
    3 ½ oz
  • unsalted butter cold, in pieces
    1 ½ oz
  • shallots halved
    2 oz
  • dry white wine
    4 oz
  • chicken broth
    7 oz
  • light whipping cream
    4 ½ oz
  • all-purpose flour
    1 oz
  • salt to taste
    ¼ - ½ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches

Nährwerte pro 1 oz

Brennwert 49.6 kcal / 207.3 kJ
Eiweiß 0.6 g
Fett 3.8 g
Kohlenhydrate 2.7 g
Ballaststoffe 0.3 g
gesättigte Fettsäuren 2.4 g
Natrium 85 mg

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