Geräte und Zubehör
Coconut chia custard tarts (gut health)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
8 portions
Zutaten
Coconut chia pastry
-
unsalted butter chilled and cut into pieces, plus extra to grease60 g
-
wholemeal self raising spelt flour (see Tips)155 g
-
sesame seeds40 g
-
chia seeds1 tbsp
-
shredded coconut20 g
-
pure maple syrup2 tsp
-
water40 g
Custard
-
milk of choice non dairy (see Tips)250 g
-
eggs3
-
gluten free cornflour2 tsp
-
pure maple syrup40 g
-
vanilla bean extract1 tsp
-
pouring (whipping) cream60 g
-
nutmeg to sprinkle
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
237 mg
Eiweiß
7.5 g
Brennwert
1300.5 kJ /
309.7 kcal
Fett
19.8 g
Ballaststoffe
4 g
gesättigte Fettsäuren
9.5 g
Kohlenhydrate
24.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Nourish your gut 2 with Louise Keats
8 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Coconut quinoa with sticky mango
30 Min
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
4 Std. 25 Min
Zucchini slice
45 Min
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
40 Min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1 Std. 35 Min
Pumpkin risotto with bacon
40 Min
Pumpkin soup
30 Min
Sugar-free salted peanut butter fudge
2 Std. 10 Min
Carrot poppy seed muffins
1 Std. 15 Min
Dairy free chocolate coconut custard
15 Min
High protein brownies
20 Min
Pumpkin loaf
1 Std. 45 Min