Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
-
10
g oleju
oder 10 g oliwy z oliwek - 50 g surowego boczku, bez kości, bez skóry, pokrojonego w 1 cm kostkę
-
250
g mięsa z udka kurczaka, bez skóry, bez kości, pokrojonego w paski (1,5 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym
oder 250 g fileta z piersi kurczaka, bez skóry, pokrojonego w paski (1,5 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym
- Nährwerte
- pro 1 porcja
- Brennwert
- 2729 kJ / 652 kcal
- Eiweiß
- 63 g
- Kohlenhydrate
- 0 g
- Fett
- 44 g
- gesättigte Fettsäuren
- 15 g
- Ballaststoffe
- 0 g
- Natrium
- 1050 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w paski)
15min
Rumienienie wołowiny (medium rare)
15min
Rumienienie 200 g pora
20 min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w paski)
15min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w kostkę)
15min
Rumienienie pieczarek z boczkiem
20 min
Delikatne rumienienie indyka (pokrojonego w paski)
15min
Rumienienie cebuli i czosnku
20 min
Delikatne rumienienie indyka (pokrojonego w kostkę)
15min
Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w kostkę)
15min
Mocne rumienienie wołowiny (pokrojonej w paski)
15min
Delikatne rumienienie cebuli i czosnku
20 min