Geräte und Zubehör
Spaghetti muffins
Zubereitung 15 Min
Gesamt 55 Min
12 stuks
Zutaten
Kaasvulling
-
Parmezaanse kaas30 g
-
eieren2
-
boter op kamertemperatuur60 g
Pasta
-
water1200 g
-
zout1 ½ tl
-
spaghettini volkoren240 g
Saus
-
ui60 g
-
extra vergine olijfolie15 g
-
spaanse tomatensaus (tomate frito) (ong. 1 blik)240 g
-
gedroogde peterselie½ tl
-
gedroogde oregano¼ tl
-
knoflookpoeder¼ tl
-
uienpoeder¼ tl
-
zout¼ tl
-
mozzarella in stukken120 g
-
kwark180 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
9 g
Brennwert
711 kJ /
170 kcal
Fett
9 g
Ballaststoffe
3 g
Kohlenhydrate
15 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Back to school
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Kinderen in de keuken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Concord druivenparels met champagne
Keine Bewertungen
Brownies
50 Min
Roomkaasspread met radijsjes
5 Min
Gehakte uien
5 Min
Amandelverslaving
1 Std.
Zwart-Wit Muffins
1 Std.
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
45 Min
Crème Brûlée met Pandan en Kokosnoot
1 Std.
Pizzarolletjes met worst
1 Std. 20 Min
Koekjes met chocoladedragees
1 Std.
Snelle brownie
25 Min
Muffins met chocoladechips
1 Std.