Sous vide scrambled eggs (Skinnymixers)

Sous vide scrambled eggs (Skinnymixers)

4.1 135 Bewertungen
Zubereitung 5 Min
Gesamt 35 Min
2 portions

Zutaten

  • salted butter cut into pieces
    30 g
  • thickened cream
    30 g
  • milk
    30 g
  • eggs (see Tips)
    6
  • salt plus extra to season
    2 pinches
  • water plus extra to submerge bags
    1850 g
  • lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
    30 g
  • ground black pepper to season
  • fresh chives chopped, for garnishing

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 681.4 mg
Eiweiß 22.5 g
Brennwert 1898.5 kJ / 452 kcal
Fett 40.6 g
Ballaststoffe 0.1 g
gesättigte Fettsäuren 20.9 g
Kohlenhydrate 1 g

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