Geräte und Zubehör
Sous vide scrambled eggs (Skinnymixers)
Zubereitung 5 Min
Gesamt 35 Min
2 portions
Zutaten
-
salted butter cut into pieces30 g
-
thickened cream30 g
-
milk30 g
-
eggs (see Tips)6
-
salt plus extra to season2 pinches
-
water plus extra to submerge bags1850 g
-
lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
-
ground black pepper to season
-
fresh chives chopped, for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
681.4 mg
Eiweiß
22.5 g
Brennwert
1898.5 kJ /
452 kcal
Fett
40.6 g
Ballaststoffe
0.1 g
gesättigte Fettsäuren
20.9 g
Kohlenhydrate
1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Boiled pasta
20 Min
Scrambled Eggs
10 Min
Creamy potato mash
30 Min
Boiled Eggs
20 Min
Sous-Vide Scrambled Eggs (Metric)
40 Min
Poached eggs with blade cover
30 Min
Mexican scrambled eggs
20 Min
White basmati rice
40 Min
Gluten free pizza dough
2 Std.
No fail mash potato
20 Min
Poached eggs using blade cover
30 Min
Fruity dream
10 Min