Geräte und Zubehör
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
Zubereitung 15 Min
Gesamt 4 Std.
4 portions
Zutaten
-
beef short ribs, bone in64 oz
-
salt divided, plus extra to season, to taste1 ½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season, to taste1 tsp
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
carrots peeled, cut into pieces2 oz
-
celery cut into pieces2 oz
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil½ oz
-
all-purpose flour1 tbsp
-
tomato paste1 tbsp
-
Chianti wine10 oz
-
cornstarch1 tbsp
-
water1 tbsp
-
beef stock10 oz
-
dark brown sugar1 tbsp
-
dried parsley1 tbsp
-
dried thyme¼ tsp
-
dried oregano½ tbsp
-
dried rosemary¼ tsp
-
unsalted butter½ oz
-
water50 oz
-
cherry tomatoes on the vine blistered (see Tip)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1387 mg
Eiweiß
84 g
Brennwert
3573 kJ /
854 kcal
Fett
46 g
Ballaststoffe
2 g
gesättigte Fettsäuren
14 g
Kohlenhydrate
14 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Taste of Time
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Cajun Chicken Gumbo
1 Std. 45 Min
Sous-Vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5 Std. 45 Min
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1 Std. 45 Min
Orange Roast Chicken with Bacon Stuffing
2 Std. 5 Min
Pork and Green Beans Sauté
45 Min
Shrimp Scampi
40 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 Std. 30 Min
Bourbon-Glazed Chicken Wings
50 Min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 Std.
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 Min