Geräte und Zubehör
Chicken and Barley Stew
Zubereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
-
chicken breasts500 g
-
boiling water2000 g
-
olive oil15 g
-
celery stalks cut in pieces150 g
-
leeks sliced (1 cm)120 g
-
garlic clove sliced1
-
red chilli (optional) halved, deseeded1
-
bay leaf1
-
fresh rosemary2 sprigs
-
pearl barley soaked overnight, then rinsed and drained100 g
-
carrots sliced (5 mm)140 g
-
2 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
fresh baby spinach100 g
-
frozen peas75 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
628 mg
Eiweiß
35 g
Brennwert
1301 kJ /
309 kcal
Fett
7 g
gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
26 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Tuscan Bean Soup
50 Min
Scotch Broth
1 Std.
Chicken chorizo and chickpea stew
40 Min
Shepherd's Pie
1 Std. 40 Min
Spring Chicken Casserole
1 Std. 30 Min
Versatile Chunky Soup
50 Min
Chicken Noodle Soup
25 Min
Creamy Mustard Chicken Stew
40 Min
Creamy mustard chicken stew
40 Min
Chicken and Root Vegetable Stew
1 Std.
Red Bean, Chicken and Sweet Potato Stew
45 Min
Chicken Curry with Spinach
1 Std. 5 Min