Sausage and Red Pepper Pasta

Sausage and Red Pepper Pasta

4.6 69 Bewertungen
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
6 portions

Zutaten

  • Parmesan cheese in pieces, plus extra shaved, to garnish
    4 oz
  • fresh ground black pepper plus extra to garnish
    ¼ tsp
  • water
    50 oz
  • salt
    ½ tsp
  • spaghetti
    8 oz
  • yellow onions sliced in half moons (¼ in.)
    4 oz
  • spicy Italian sausage casing removed, broken into pieces
    10 oz
  • red bell peppers diced (½ in.)
    6 oz

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 739 mg
Eiweiß 14 g
Brennwert 1155 kJ / 276 kcal
Fett 18 g
Ballaststoffe 3 g
gesättigte Fettsäuren 7 g
Kohlenhydrate 17 g

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