Geräte und Zubehör
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
13 portions
Zutaten
Banana puddings
-
unsalted butter cut into pieces125 g
-
dark brown sugar125 g
-
eggs3
-
milk70 g
-
bananas broken into pieces (2 cm), plus 1 extra banana, cut into slices200 g
-
self-raising flour200 g
-
water500 g
Honey and ginger crème anglaise
-
white sugar55 g
-
ground ginger3 tsp
-
thickened cream500 g
-
honey80 g
-
egg yolks (approx. 6 eggs)100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
146.2 mg
Eiweiß
6 g
Brennwert
1643.4 kJ /
391.3 kcal
Fett
25.5 g
Ballaststoffe
1.2 g
gesättigte Fettsäuren
15.2 g
Kohlenhydrate
35.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Matt Sinclair
12 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Homemade Custard
15 Min
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15 Min
Brunch bread
1 Std. 15 Min
Savoury herb baked ricotta
2 Std. 40 Min
Lemon or lime butter
15 Min
Brazilian cheese puffs
20 Min
Brazilian cheese puffs
20 Min
Honeycomb
1 Std. 30 Min
Caramel macadamia slice
45 Min
Pull-apart sunshine bread
40 Min
Harlequin custard
10 Min