Geräte und Zubehör
Spring Green Broth with Lamb Meatballs
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
Meatballs
-
wholemeal bread torn in pieces50 g
-
lemon thin peelings of skin only1
-
garlic clove1
-
fresh mint leaves only6 sprigs
-
lamb mince broken in pieces400 g
-
ricotta cheese75 g
-
large egg1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper plus extra for serving2 pinches
Broth
-
garlic clove1
-
2 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
onions finely sliced40 g
-
water1200 g
-
giant couscous wholemeal100 g
-
sugar snap peas halved lengthways100 g
-
mangetout thinly sliced on the diagonal100 g
-
frozen petits pois100 g
-
plain yoghurt for serving4 Tbsp
-
fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing1 Tbsp
-
fresh mint leaves roughly chopped, for garnishing1 Tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1467 mg
Eiweiß
35 g
Brennwert
1760 kJ /
421 kcal
Fett
22 g
gesättigte Fettsäuren
10 g
Kohlenhydrate
18 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Post-partum
8 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Seafood Laksa
25 Min
Sardine and Pea Pilaf
40 Min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 Min
Pork with Black Bean Sauce
30 Min
Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
45 Min
Stir-Fried Beef with Caponata
45 Min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 Min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 Min
Pork with Spinach Lentils
20 Min
Cumin Lamb and Aubergine Stew
1 Std. 10 Min
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1 Std. 30 Min
One-pot Moussaka
30 Min