Geräte und Zubehör
Spring Green Broth with Lamb Meatballs
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
Meatballs
-
wholemeal bread torn in pieces50 g
-
lemon thin peelings of skin only1
-
garlic clove1
-
fresh mint leaves only6 sprigs
-
lamb mince broken in pieces400 g
-
ricotta cheese75 g
-
large egg1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper plus extra for serving2 pinches
Broth
-
garlic clove1
-
2 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
onions finely sliced40 g
-
water1200 g
-
giant couscous wholemeal100 g
-
sugar snap peas halved lengthways100 g
-
mangetout thinly sliced on the diagonal100 g
-
frozen petits pois100 g
-
plain yoghurt for serving4 Tbsp
-
fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing1 Tbsp
-
fresh mint leaves roughly chopped, for garnishing1 Tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1467 mg
Eiweiß
35 g
Brennwert
1760 kJ /
421 kcal
Fett
22 g
gesättigte Fettsäuren
10 g
Kohlenhydrate
18 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Post-partum
8 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Baby-friendly Thai Green Chicken Curry with Jasmine Rice
1 Std. 10 Min
Chicken and Chickpea Tagine
1 Std. 20 Min
Pork with Black Bean Sauce
30 Min
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30 Min
Salmon and Courgette en Croute
1 Std.
Haddock, Leek and Stilton Pies
1 Std. 30 Min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 Min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 Std. 50 Min
Fish pie
1 Std. 15 Min
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yoghurt
40 Min
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1 Std. 30 Min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45 Min