Geräte und Zubehör
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Zubereitung 15 Min
Gesamt 10 Std. 55 Min
8 porties
Zutaten
-
gedroogd venkelzaad2 el
-
gedroogde chilivlokken naar smaak½ - 1 el
-
sinaasappel dunne stukjes, enkel de schil1
-
knoflookteentjes5
-
zout30 g
-
verse salieblaadjes6
-
witte wijn naar smaak30 - 60 g
-
varkensbuik vlees, ontbeend, met zwoerd1250 g
-
varkenslende750 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
46.6 g
Brennwert
2145 kJ /
515 kcal
Fett
35.8 g
Kohlenhydrate
1.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
De Warme Smaak van de Herfst
5 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Dadel- en Haverdrank
20 Min
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3 Std.
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1 Std. 50 Min
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35 Min
Hummus
5 Min
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1 Std. 30 Min
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Keine Bewertungen
Tarbot in champagnesaus
Keine Bewertungen
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
35 Min
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Keine Bewertungen
Koreaanse Fried Chicken
3 Std. 10 Min