Basic Vegetable Soup
TM6

Basic Vegetable Soup

4.5 ( 32 Bewertungen )

Zutaten

  • ½ - 1 oz olive oil
  • 3 ½ - 5 oz mixed onions, for sautéing (e.g. onions, shallots, leeks) cut in pieces (¾ in.)
  • 12 - 14 oz fresh mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips), cut in pieces (¾ in.)
  • 2 oz frozen mixed vegetables (optional)
    oder 2 oz frozen green peas (optional)
  • 25 - 28 oz water
  • 1 tsp vegetable stock paste
    oder 1 vegetable stock cube
  • 1 tsp salt to taste
    oder 1 tbsp soy sauce to taste
  • 3 oz dried soup pasta e.g. ditalini or macaroni

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
185.8 kcal / 777.4 kJ
Eiweiß
6 g
Fett
6 g
Kohlenhydrate
27.3 g
Ballaststoffe
4.4 g
gesättigte Fettsäuren
0.9 g
Natrium
852.1 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte