Geräte und Zubehör
Eton Mess Parfait with Berry Sauce
Zubereitung 15 Min
Gesamt 9 Std.
8 portions
Zutaten
Sabayon
-
egg yolks from large eggs4
-
light brown sugar3 ½ oz
-
cold water1 ½ oz
Parfait
-
fresh raspberries5 ½ oz
-
heavy whipping cream chilled8 ½ oz
-
meringues in pieces (1 in.)2 oz
Fresh Berry Sauce
-
sugar2 oz
-
fresh strawberries hulled and halved, plus extra to garnish5 ½ oz
-
fresh raspberries plus extra to garnish5 ½ oz
-
lemon juice1 tbsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
3.5 g
Brennwert
1208 kJ /
289 kcal
Fett
18 g
Kohlenhydrate
28 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Facebook Live Favorites
74 Rezepte
USA
USA
Frozen Desserts
14 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Strawberry Jam
1h 5min
Mashed Potatoes
50min
Whipped Cream
10min
Pina Colada Layer Cake
2h 30min
Twice Baked Cheese Soufflés
1h 25min
Chocolate Bourbon Caramel Sauce
40min
Easy Cheese Souffles
1h
Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)
4h 50min
Raspberry Jam
40min
Apple Tarte Tatin with Crème Anglaise
1h 30min
Chocolate Covered Pound Cake
1h 30min
Carrot Cake with Cream Cheese Frosting
2h