Geräte und Zubehör
Chicken Crêpes with Poblano Chilli Salsa
Zubereitung 25 Min
Gesamt 55 Min
6 portions
Zutaten
Chicken
-
water1000 g
-
chicken breasts, skinless cut in pieces500 g
Crêpes
-
wholemeal flour120 g
-
almond milk175 g
-
water125 g
-
medium eggs2
-
honey3 Tbsp
-
baking powder1 tsp
Chilli Salsa
-
garlic clove1
-
onions quartered150 g
-
poblano chillies halved, deseeded (see tip)250 g
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
1 heaped tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
avocados quartered300 g
-
water600 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
39 g
Brennwert
1688 kJ /
402 kcal
Fett
16 g
Kohlenhydrate
21 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
tasty mexican dinners
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Chicken Provencale
1 Std.
Chicken in Adobo Sauce with Plantain Purée
1 Std. 15 Min
Greek Appetiser Tart
1 Std. 30 Min
Breakfast Eggs with Bacon and Roasted Peppers
35 Min
Barbecue Sauce
20 Min
Honey Lime Chicken with Mango Chutney
1 Std. 15 Min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50 Min
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
50 Min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 Min
Breakfast Burrito
50 Min
Tapenade Baked Chicken and Mashed Potatoes with Caramelised Onions
2 Std. 15 Min
Cajun Chicken and Sweet Potato Mash
25 Min