Geräte und Zubehör
Sausage Stuffed Kabocha
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std. 45 Min
12 portions
Zutaten
-
1 small sugar pumpkin, (3-5 lbs)kabocha squash (3-5 lbs)1
-
non-stick cooking spray
-
day old bread cubed (½ in)10 oz
-
Parmesan cheese in pieces1 oz
-
bread crumbs1 oz
-
purple onion in pieces8 oz
-
carrot in pieces3 oz
-
celery in pieces3 oz
-
olive oil½ oz
-
fresh sage leaves to taste3
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
rainbow chard halved lengthwise, in pieces (½ in.)4 oz
-
Italian sausage casings removed, broken in pieces8 oz
-
dried cranberries2 oz
-
pine nuts2 oz
-
Dijon mustard1 tsp
-
maple syrup (optional)1 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
9 g
Brennwert
1092 kJ /
261 kcal
Fett
11 g
Ballaststoffe
4 g
Kohlenhydrate
35 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pumpkin Harvest
10 Rezepte
USA
USA
Seasonal Squash
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Marinara Sauce
40 Min
Cauliflower Stuffing for Hedonists (Bill Yosses)
55 Min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2 Std. 45 Min
Lemon Caper Asparagus
25 Min
Texas White Bean Salad
15 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Cauliflower Steaks
45 Min
Acorn Squash Gratin
1 Std. 55 Min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1 Std.
Baba Ghanoush
1 Std. 30 Min
Thai Peanut Crunch Salad
30 Min
Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup
50 Min