Geräte und Zubehör
Mini Roast Beef, Beetroot Chutney and Horseradish Rolls
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
12 pieces
Zutaten
Beetroot Chutney
-
cooked beetroot peeled, cut in pieces (3 cm)400 g
-
red onions quartered100 g
-
apples peeled, cored and quartered180 g
-
soft brown sugar200 g
-
red wine vinegar100 g
-
balsamic vinegar120 g
Horseradish Cream
-
crème fraîche60 g
-
mayonnaise50 g
-
creamed horseradish½ Tbsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
slider buns12
-
roast beef halved6 slices
-
rocket leaves50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Eiweiß
7 g
Brennwert
793 kJ /
188 kcal
Fett
7 g
Kohlenhydrate
23 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Meringue Topped Mince Pies
55 Min
Spiced Apple Pie (TM5)
Keine Bewertungen
Pork Stuffing Balls
1 Std. 5 Min
Cinnamon Ice Cream with Port & Orange Sauce
11 Std. 10 Min
Peach Pavlova
5 Std. 30 Min
Sweet Shortcrust Pastry
35 Min
Apple Flapjack Crumble with Cinnamon Ice Cream
9 Std.
Hazelnut Meringue with Banana and Toffee Filling
3 Std. 15 Min
Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf
1 Std. 20 Min
Apricot and Nut Stuffing
45 Min
Millionaire's Shortbread with a Twist
1 Std. 45 Min
Mincemeat Crumble Cake
1 Std. 15 Min