Geräte und Zubehör
Pêche Melba
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
6 porties
Zutaten
Perziken
-
water1200 g
-
suiker500 g
-
citroen enkel het sap½
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
perziken met vel, in 8 partjes (zie tip)4
Frambozen coulis
-
frambozen250 g
-
suiker50 g
-
water1 el
-
vanille-ijs6 scheppen
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
0.8 g
Brennwert
436.5 kJ /
104.3 kcal
Fett
2 g
Ballaststoffe
0 g
Kohlenhydrate
21.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Hemelse desserts
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Glutenvrije appel- en citroentaart
1 Std. 30 Min
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Keine Bewertungen
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
1 Std. 30 Min
Inktvis "à Lagareiro"
Keine Bewertungen
Tropische mousse zonder toegevoegde suikers
10 Min
Rauwe chocolade bietencake
Keine Bewertungen
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2 Std. 50 Min
Hersenen cupcakes
1 Std. 40 Min
Caipirinha van mango
5 Min
Dipsaus van abrikozenyoghurt met curry
10 Min
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Keine Bewertungen
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Keine Bewertungen