Geräte und Zubehör
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
6 portions
Zutaten
-
garlic cloves to taste2 - 4
-
fresh ginger root peeled1 in.
-
unsalted butter in pieces3 oz
-
black bean chili sauce1 oz
-
fresh lobster tails halved (approx. 2 lb.)5 - 6
-
fish broth15 oz
-
green onions cleaned and sliced (3 in.)24
-
corn starch1 oz
-
scallions to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
874.1 mg
Eiweiß
26.3 g
Brennwert
1190.9 kJ /
284.6 kcal
Fett
15.6 g
Ballaststoffe
2.4 g
gesättigte Fettsäuren
7.9 g
Kohlenhydrate
10.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Cioppino
55 Min
Egg Drop Soup
45 Min
Manhattan Clam Chowder
55 Min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 Std. 45 Min
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
40 Min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4 Std. 35 Min
Clams in White Wine with Cilantro
25 Min
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14 Std. 10 Min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30 Min
Cajun Shrimp Steamer with Garlic Butter
40 Min
Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup
50 Min
Korean Beef Sauté
1 Std. 25 Min