Jalapeño Popper Dip

Jalapeño Popper Dip

4.7 36 Bewertungen
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
12 portions

Zutaten

  • Parmesan cheese cubed
    2 oz
  • Monterey Jack cheese cubed
    1 oz
  • panko
    ½ oz
  • yellow onions cut into pieces
    4 oz
  • jalapeño peppers stems removed, halved, divided, plus extra, sliced, to garnish
    6
  • bacon cut into pieces (½ in.)
    3 oz
  • cream cheese room temperature, cubed (1 in.)
    16 oz
  • artichokes (14 oz), drained (approx. 8 oz net)
    1 can
  • mayonnaise
    4 oz

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Eiweiß 6 g
Brennwert 1243 kJ / 297 kcal
Fett 27 g
Ballaststoffe 3 g
Kohlenhydrate 10 g

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