Geräte und Zubehör
Chicken à la king
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
water1000 g
-
brown onion cut into quarters150 g
-
Chicken stock paste to taste (see Tips)2 - 3 tsp
-
chicken tenderloins cut into halves500 - 600 g
-
salted butter cut into pieces100 g
-
button mushrooms cut into quarters200 g
-
red capsicum cut into thin slices (5 mm)½
-
green capsicum cut into thin slices (5 mm)½
-
gluten free flour (see Tips)2 tbsp
-
ground paprika½ tsp
-
sherry50 g
-
thickened cream200 g
-
ground black pepper2 pinches
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
267.9 mg
Eiweiß
38.8 g
Brennwert
2408.3 kJ /
573.4 kcal
Fett
41.9 g
Ballaststoffe
4.3 g
gesättigte Fettsäuren
27.8 g
Kohlenhydrate
9.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Meals in a Flash
91 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Chicken with creamy vegetable sauce
35 Min
Beef Burgundy
1 Std. 45 Min
Chicken and sweet corn soup
30 Min
Sweet and sour meatballs with vegetables
50 Min
Chicken and cashews
55 Min
Shepherd's pie
55 Min
Beef stroganoff
35 Min
Fragrant curried mince with tomato salad
40 Min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 Min
Creamy honey mustard chicken
1 Std.
Beef goulash with dumplings
1 Std. 45 Min
Apricot chicken risotto
30 Min