Geräte und Zubehör
Beef and Tomato Stew
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
6 portions
Zutaten
-
garlic clove1
-
vegetable oil10 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
chilli broad bean paste30 g
-
stewing steak cut in pieces (2 cm)600 g
-
onions sliced (1 cm)200 g
-
soy sauce50 g
-
tomatoes quartered700 g
-
red wine100 g
-
lager330 g
-
spring onions sliced (3 mm)2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
22.7 g
Brennwert
1031 kJ /
246 kcal
Fett
6.2 g
Kohlenhydrate
16 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chinese new year
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Spring Chicken Casserole
1 Std. 30 Min
Basque Chicken
1 Std. 10 Min
Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry
45 Min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 Std. 30 Min
Chicken Noodle Soup
25 Min
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50 Min
Lamb and Green Bean Casserole
1 Std. 10 Min
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40 Min
Chicken and Root Vegetable Stew
1 Std.
Beef Bourguignon
1 Std. 30 Min
Beef Teriyaki with Rice
1 Std. 50 Min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min