Geräte und Zubehör
Sweet and sour pork
Zubereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
basmati rice200 g
-
water plus extra for soaking1060 g
-
plain flour (see Tips)50 g
-
cornflour (see Tips), plus 1 tbsp extra70 g
-
pork loin steaks cut into bite-size pieces (approx. 2.5 cm) (see Tips)700 g
-
soy sauce40 g
-
Chinese five spice powder1 tsp
-
sesame oil2 tsp
-
egg lightly beaten1
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
tomato passata150 g
-
rice wine vinegar80 g
-
white sugar80 g
-
fresh pineapple peeled, cored and cut into pieces (2-3 cm - see Tips)250 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces (3 cm)4
-
red capsicum deseeded and cut into pieces (2 cm)200 g
-
salt1 tsp
-
peanut oil for frying2000 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1118.2 mg
Eiweiß
51.3 g
Brennwert
3294.4 kJ /
784.4 kcal
Fett
19.8 g
Ballaststoffe
4.7 g
gesättigte Fettsäuren
4 g
Kohlenhydrate
97.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Meals in a Flash
91 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Sweet and sour meatballs with vegetables
50 Min
Hoisin pork bowl
45 Min
Chicken and cashews
55 Min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 Min
Honey BBQ Chicken
1 Std.
Creamy tomato and salami fettuccine
30 Min
Niu rou mian (beef noodles)
35 Min
Plaited pork pie
40 Min
Sticky sesame chicken
40 Min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 Min
Mongolian lamb hot pot
3 Std. 25 Min
Asian-style pork noodles
1 Std.