Geräte und Zubehör
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
6 portions
Zutaten
-
dried porcini mushrooms in small pieces30 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)70 g
-
fresh parsley leaves (1 small handful)5 g
-
garlic clove1
-
onions quartered100 g
-
olive oil20 g
-
pancetta smoked, diced (2 cm)150 g
-
button mushrooms sliced150 g
-
risotto rice400 g
-
boiling water plus extra for soaking500 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
unsalted butter diced50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
15.8 g
Brennwert
2141 kJ /
511 kcal
Fett
25 g
Kohlenhydrate
54.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40 phút
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 phút
Asparagus Risotto
45 phút
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 phút
Salmon and Fennel Risotto
25 phút
Courgette and Feta Risotto
30 phút
One-pot Moussaka
30 phút
Seafood Risotto
40 phút
Mushroom and Spinach Risotto
55 phút
Orzo with Salmon and Spinach
40 phút
Italian Sausage and Orzo Soup
35 phút
Mushroom Risotto
30 phút