Geräte und Zubehör
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
6 portions
Zutaten
-
dried porcini mushrooms in small pieces30 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)70 g
-
fresh parsley leaves (1 small handful)5 g
-
garlic clove1
-
onions quartered100 g
-
olive oil20 g
-
pancetta smoked, diced (2 cm)150 g
-
button mushrooms sliced150 g
-
risotto rice400 g
-
boiling water plus extra for soaking500 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
unsalted butter diced50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
15.8 g
Brennwert
2141 kJ /
511 kcal
Fett
25 g
Kohlenhydrate
54.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Italian Sausage and Orzo Soup
35 Min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM5)
1 Std. 10 Min
Asparagus Risotto
45 Min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 Min
Salmon and Fennel Risotto
25 Min
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
45 Min
Mushroom and Spinach Risotto
55 Min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 Min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 Min
Prawn and Chorizo Paella
45 Min