Geräte und Zubehör
Green Bean Casserole
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
8 portion
Zutaten
-
bread torn in pieces2 slices
-
water820 g
-
green beans ends trimmed500 g
-
red onions quartered100 g
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil60 g
-
potatoes diced (2.5 cm)250 g
-
fresh parsley leaves2 heaped tsp
-
mushrooms sliced170 g
-
milk450 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
fine sea salt1 heaped tsp
-
ground white pepper (optional)½ tsp
-
ground black pepper (optional)½ tsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
5 g
Brennwert
615 kJ /
147 kcal
Fett
8 g
Ballaststoffe
4 g
Kohlenhydrate
16 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Holiday Feast
11 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Spinach and Broccoli Terrine
4 Std. 40 Min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1 Std. 15 Min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 Min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 Min
Green Bean Bundles, Potatoes and Thyme Butter
50 Min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 Std. 40 Min
Iranian Vegetable Stew
1 Std. 30 Min
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40 Min
Asparagus and Hollandaise Tart
40 Min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13 Std. 25 Min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 Min
Brussels Sprouts with Cranberries and Pecans
35 Min