Geräte und Zubehör
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
Zubereitung 20 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
red peppers cut in pieces100 g
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
dry white wine100 g
-
saffron threads1 pinch
-
tinned anchovy fillets2
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
large raw prawns, peeled24
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
sugar1 pinch
Serving
-
cucumbers deseeded and cubed2
-
fresh chives finely sliced4 Tbsp
-
lemon cut into 6 wedges1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
5 g
Brennwert
435 kJ /
104 kcal
Fett
4 g
Ballaststoffe
3 g
Kohlenhydrate
11 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
COMFORTING FAMILY FOOD
11 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Seafood Korma
40 Min
Monkfish and prawn soup
1 Std.
Mango and Ginger Frozen Yoghurt
12 Std. 5 Min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 Std.
Shrimp stuffed bell peppers
1 Std. 25 Min
Mussels in spicy tomato sauce
45 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 Min
Prawn Xacuti
1 Std. 20 Min
Tuna Meatballs with Tomato Sauce - Polpette di tonno con salsa di pomodoro
1 Std. 45 Min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20 Min
Creamy Mushrooms
35 Min