Geräte und Zubehör
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
-
butternut pumpkin peeled and cut into pieces (2 x 5 cm)400 g
-
olive oil1 - 2 tbsp
-
pure maple syrup1 ½ tbsp
-
sesame seeds1 - 2 tbsp
-
water700 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
quinoa200 g
-
raw almonds30 g
-
cashews30 g
-
avocado oil40 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds1
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
lemon juice20 g
-
fresh baby spinach leaves50 g
-
pomegranate arils only (see Tips)1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
579.5 mg
Eiweiß
13.9 g
Brennwert
2505 kJ /
607 kcal
Fett
34.8 g
Ballaststoffe
14.1 g
gesättigte Fettsäuren
4.3 g
Kohlenhydrate
52 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Viva la Vegan
10 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55 Min
Warm Mediterranean couscous salad
30 Min
Broccoli salad
10 Min
Orange sesame chicken with broccoli and noodles
45 Min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 Min
Baked spinach and feta mushrooms
35 Min
Cypriot grain salad
45 Min
Avocado and goats cheese smash
5 Min
Sweet potato and grain salad
1 Std. 30 Min
Miso coleslaw
20 Min
Soba noodle and tofu salad
35 Min
Nachos with beans and cashew sour cream
50 Min