Geräte und Zubehör
Lasagnerolletjes
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
24 stuks
Zutaten
-
gedroogde lasagne pasta8 vellen
-
Parmezaanse kaas, in stukken25 g
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie30 g
-
diepgevroren spinaziebladeren ontdooid en uitgeknepen150 g
-
fijn zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
ricotta150 g
-
ei1
-
tomaten passata100 g
-
mozzarella ruw gehakt100 g
-
gedroogde oregano1 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
2.48 g
Brennwert
209 kJ /
50 kcal
Fett
2.94 g
Ballaststoffe
0.41 g
Kohlenhydrate
3.39 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Kinderen in de keuken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Keine Bewertungen
Gevulde kroketten
Keine Bewertungen
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Keine Bewertungen
Aardbei-lavendel marshmallows
Keine Bewertungen
Bloedige hersenspaghetti
13 Std. 30 Min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Keine Bewertungen
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 Min
Chocoladetaart met sinaasappel
2 Std. 40 Min
Siciliaanse Garnalensalade
40 Min
Ontbijt gebak
40 Min
Crème Brûlée met Pandan en Kokosnoot
1 Std.
Choronsaus
20 Min