Geräte und Zubehör
Steamed cabbage and pork dumplings
Zubereitung 1 Std. 15 Min
Gesamt 1 Std. 35 Min
32 pieces
Zutaten
Dumpling wrappers
-
oil plus extra for greasing
-
water plus extra as needed150 g
-
plain flour300 g
-
salt¼ tsp
Filling and dumplings
-
white cabbage leaves cut into pieces400 g
-
salt1 ½ tsp
-
pork mince350 g
-
water530 g
-
soy sauce20 g
-
rice wine10 g
-
sugar½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
sesame oil (15 g)1 tbsp
-
plain flour plus extra for dusting
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 piece
Eiweiß
3 g
Brennwert
318 kJ /
76 kcal
Fett
4 g
Ballaststoffe
0.5 g
Kohlenhydrate
7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fabulous Flavour on Every Level
72 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Wasabi devilled eggs
25 Min
Chilli lime sauce
5 Min
Chinese greens with XO sauce
1 Std. 50 Min
Achcharu (pickle)
48 Std. 30 Min
Steamed pork pancakes (Bianca Mazur)
28 Std. 20 Min
Prawn dumplings (xia jiao)
1 Std. 15 Min
Pork and coriander steamed dumplings (shumai)
1 Std.
Taiwanese sticky rice
1 Std. 40 Min
Pork and prawn dumplings
55 Min
Steamed pork buns (baozi)
2 Std. 30 Min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 Min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1 Std.