Geräte und Zubehör
Hash browns
Zubereitung 40 Min
Gesamt 40 Min
15 portions
Zutaten
-
potatoes peeled and cut into halves1000 g
-
brown onion cut into halves (approx.150 g)1
-
garlic clove (optional)1
-
plain flour60 g
-
eggs2
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
grapeseed oil for greasing
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
166.8 mg
Eiweiß
3 g
Brennwert
384 kJ /
91 kcal
Fett
3.3 g
Ballaststoffe
1.4 g
gesättigte Fettsäuren
0.5 g
Kohlenhydrate
11.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Pinwheel biscuits
26 Std. 40 Min
Baking powder
5 Min
Hot chocolate
10 Min
Chocolate chip cookies
50 Min
Buttercream icing
10 Min
Pizza dough
1 Std.
Rice crackers
55 Min
Gluten free self-raising flour
10 Min
Gluten free sausage rolls
2 Std. 5 Min
Freckles
1 Std.
Gluten free waffles with maple bacon
1 Std.
American-style pancakes
45 Min