Geräte und Zubehör
Hash browns
Zubereitung 40 Min
Gesamt 40 Min
15 portions
Zutaten
-
potatoes peeled and cut into halves1000 g
-
brown onion cut into halves (approx.150 g)1
-
garlic clove (optional)1
-
plain flour60 g
-
eggs2
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
grapeseed oil for greasing
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
166.8 mg
Eiweiß
3 g
Brennwert
384 kJ /
91 kcal
Fett
3.3 g
Ballaststoffe
1.4 g
gesättigte Fettsäuren
0.5 g
Kohlenhydrate
11.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Quinoa sushi
2 Std. 45 Min
Coleslaw
10 Min
Self-raising flour
5 Min
Hot chocolate
10 Min
Chocolate ice cream
12 Std.
Chocolate caramel bars
1 Std. 40 Min
Little piggy faces
2 Std. 30 Min
Watermelon and chia yoghurt pops
5 Std. 45 Min
L&P cheesecake
4 Std.
Biscuit pops
2 Std. 5 Min
Chocolate crackle surprise
2 Std. 30 Min
Cookies and cream ice cream with brown sugar biscuit bowls
7 Std. 5 Min