![Papiote de calcan cu legume, la aburi Papiote de calcan cu legume, la aburi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CBF5ED84-9230-4225-B1F3-03E7D4822413/Derivates/61746E86-56A0-4FF7-B046-44E00C873F1C.jpg)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 80 g ulei de măsline extravirgin
- ¾ linguriță sare
- ½ linguriță piper negru măcinat
-
4
fileuri de calcan (120-200 g fiecare)
oder 4 fileuri de pește alb, cu sau fără piele (120-200 g fiecare) - 1 - 2 lămâi, preferabil bio, coaja și zeama
- 200 g legume mixte (ex. morcovi, dovlecei, țelină tulpină, nap), tăiate bucăți dacă e nevoie
- 6 fire pătrunjel verde, doar frunzele
- 500 g apă
- 400 g cartofi, curățați, tăiați felii (3 mm)
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Brennwert
- 1693 kJ / 404 kcal
- Eiweiß
- 30 g
- Kohlenhydrate
- 19 g
- Fett
- 23 g
- Ballaststoffe
- 2.3 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Legume la aburi cu hummus de conopidă
45 Min
Cârnați cu linte în sos picant
1 Std.
Sorbet de busuioc cu căpșune
3小时 20 分钟
Bavareză de sparanghel
Brak ocen
Miel cu legume, la aburi
1óra 30p
Iaurt simplu, la Varoma
12h
Chifteluțe cu orez perlat
Brak ocen
Sparanghel, orez cu parmezan și sos zabaglione cu lămâie
1 Std.
Cușcuș cu pui, miel și cârnați picanți
1h 10min
Tagliatelle cu hribi
1 Std.
Ouă fierte
20min
Scoici prăjite cu piure de cartofi dulci
30 Min