Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce

Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce

4.7 41 Bewertungen
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
4 portions

Zutaten

Soup, Steamed Chicken and Vegetable Tagliatelle
  • onions cut in halves
    80 - 100 g
  • garlic clove
    1
  • olive oil
    20 g
  • carrots
    1 - 2
  • courgette
    1
  • water plus extra for soup
    400 g
  • salt
    2 tsp
  • mixed vegetables (e.g. potato, courgette, carrot, leek), cut in pieces
    450 g
  • chicken breast fillets, skinless cut in strips (5 cm x 2 cm)
    500 g
    500 g turkey breast fillets, skinless, cut in strips (5 cm x 2 cm)
  • butter (optional)
    20 g
    1 Tbsp cream
Sauce
  • crème fraîche
    50 g
    50 g cream, min. 30% fat
  • mustard
    1 Tbsp
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
  • fresh parsley leaves only
    3 - 4 sprigs
  • egg yolk (optional)
    1

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portions

Eiweiß 34 g
Brennwert 1973 kJ / 473 kcal
Fett 29 g
Ballaststoffe 5 g
Kohlenhydrate 20 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen