Geräte und Zubehör
Steamed Thai-style fish cakes
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
18 pieces
Zutaten
-
oil for greasing
-
fresh makrut lime leaves (see tip), stalks removed2 - 4
-
fresh green beans trimmed100 g
-
2 shallots, (approx. 40 g), cut in piecesspring onions (approx. 40 g), cut in pieces2
-
white fish fillets (e.g. cod, haddock), cut in pieces (3-4 cm)600 g
-
Thai red curry paste to taste30 - 50 g
-
30 g coconut milk powdercoconut cream60 g
-
egg white1
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
water1000 g
-
long red chilli thinly sliced, to garnish1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 3 pieces
Eiweiß
22 g
Brennwert
840 kJ /
202 kcal
Fett
11 g
Ballaststoffe
1.3 g
Kohlenhydrate
4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
The Basic Cookbook 2018
174 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Thai Fishcakes
1 Std. 10 Min
Lasagne Bolognese
2 Std. 30 Min
Steamed Thai-style fish cakes
45 Min
Seafood Laksa
25 Min
Braised Chicken with Chestnuts
40 Min
Peach Pavlova
5 Std. 30 Min
Stuffed vegetables
1 Std. 5 Min
Mussels in spicy tomato sauce
45 Min
Pumpkin Soup
35 Min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Thai Steamed Trout Parcels
35 Min
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
1 Std. 40 Min