Lentil and Vegetable Bolognese Sauce

Lentil and Vegetable Bolognese Sauce

4.2 203 Bewertungen
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 45 Min
4 portions

Zutaten

  • red split lentils
    150 g
  • water
    700 g
  • onions quartered
    80 g
  • olive oil
    1 Tbsp
  • garlic cloves
    2
  • tomatoes, tinned
    400 g
  • courgettes sliced
    150 g
  • button mushrooms halved
    50 g
  • tomato purée to taste
    2 - 3 Tbsp
  • dried oregano
    ½ tsp
  • fine sea salt
    ¾ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • fresh basil leaves finely sliced
    3 sprigs

Nährwerte pro 1 portion

Brennwert 201 kcal / 841 kJ
Eiweiß 11.7 g
Fett 4.7 g
Kohlenhydrate 28 g

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