Geräte und Zubehör
Cookies and cream ice cream with brown sugar biscuit bowls
Zubereitung 40 Min
Gesamt 7 Std. 5 Min
18 portions
Zutaten
Biscuit bowls
-
unsalted butter cut into pieces (3-4 cm)100 g
-
light brown sugar to taste120 - 150 g
-
egg1
-
vanilla bean paste1 tsp
-
plain flour plus extra for dusting180 g
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
salt1 pinch
-
oil spray for greasing
Ice cream
-
plain chocolate biscuits150 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)600 g
-
sweetened condensed milk200 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
chocolate lollies of choice, for decorating
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portions
Natrium
99.8 mg
Eiweiß
4.2 g
Brennwert
1456.7 kJ /
346.8 kcal
Fett
22.9 g
Ballaststoffe
0.7 g
gesättigte Fettsäuren
14.1 g
Kohlenhydrate
32.4 g
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