Geräte und Zubehör
Bitter Chocolate and Orange Liqueur Tart with Honeycomb Dust
Zubereitung 30 Min
Gesamt 3 Std. 45 Min
12 slices
Zutaten
Pastry
-
caster sugar90 g
-
orange thin peelings of skin only¼
-
plain flour250 g
-
unsalted butter cold, diced175 g
-
egg yolk from medium egg1
-
water chilled2 Tbsp
-
medium egg beaten1
Filling
-
double cream390 g
-
liquid glucose2 Tbsp
-
dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets365 g
-
orange liqueur25 g
-
unsalted butter diced85 g
Serving
-
honeycomb50 g
-
crème fraîche for serving
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 slice
Eiweiß
6.1 g
Brennwert
2580 kJ /
617 kcal
Fett
47.3 g
Kohlenhydrate
41.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Cheesecake (baked)
7 Std. 20 Min
Mandarin and White Chocolate Trifle
6 Std.
Chocolate and Sesame Ganache
13 Std.
Cardamom and Rose Shortbread
1 Std. 30 Min
Lime Yoghurt Mousse with Strawberry Coulis
2 Std. 15 Min
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6 Std. 30 Min
Pistachio and Almond Filo Coil
1 Std. 15 Min
Fresh Pasta Dough
1 Std.
Sticky Toffee Puddings
1 Std.
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6 Std. 15 Min
Salted Caramel Shortbread
3 Std.
Carrot Cake Cupcakes
1 Std. 20 Min