Geräte und Zubehör
Chicken and bacon casserole
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
8 portions
Zutaten
Chicken
-
white bread, slightly stale150 g
-
parsley15 g
-
cheese, medium-hard (e.g. Edam), cut into pieces150 g
-
olive oil30 g
-
garlic cloves2
-
chicken breast fillet cut into pieces (3-4 cm)800 g
-
fine salt1 tsp
-
honey20 g
-
mustard20 g
Sauce and assembly
-
milk1000 g
-
plain flour100 g
-
butter40 g
-
lemon juice only1
-
paprika1 tsp
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
mustard1 tsp
-
bacon slices cut into pieces200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
4.8 g
Brennwert
265 kJ /
63 kcal
Fett
3.3 g
Kohlenhydrate
3.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Starter kit
10 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1 Std.
Nachos with Chilli and Cheese
40 Min
Apricot Chicken
35 Min
Cheeseburger Quiche
50 Min
Marmite® and Cheese Muffins
45 Min
Tuna Noodle Bake
1 Std. 20 Min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ-sauce
40 Min
Plaited pork pie
40 Min
Ham and Leek Pasta Sauce
30 Min
Mexican cottage pie
1 Std. 30 Min
Classic meatloaf
1 Std. 35 Min
Ham Hock Potato Bake
35 Min