Geräte und Zubehör
Chicken and bacon casserole
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
8 portions
Zutaten
Chicken
-
white bread, slightly stale150 g
-
parsley15 g
-
cheese, medium-hard (e.g. Edam), cut into pieces150 g
-
olive oil30 g
-
garlic cloves2
-
chicken breast fillet cut into pieces (3-4 cm)800 g
-
fine salt1 tsp
-
honey20 g
-
mustard20 g
Sauce and assembly
-
milk1000 g
-
plain flour100 g
-
butter40 g
-
lemon juice only1
-
paprika1 tsp
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
mustard1 tsp
-
bacon slices cut into pieces200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
4.8 g
Brennwert
265 kJ /
63 kcal
Fett
3.3 g
Kohlenhydrate
3.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Starter kit
10 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Ham Hock Potato Bake
35 Min
Pastitsio
1 Std. 30 Min
Chicken chasseur (Skinnymixers)
1 Std. 50 Min
Steak Provençal Pie
2 Std. 15 Min
Chicken breasts pizzaiola
55 Min
Sausage and pea risotto
30 Min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45 Min
Chicken and Spinach Lasagne
1 Std. 15 Min
Chicken Tetrazzini
40 Min
Classic meatloaf
1 Std. 35 Min
Meatballs in red pepper sauce
30 Min
Corned beef with mustard sauce
1 Std. 30 Min