
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 30 g butter cut into pieces
- 60 g shallots (approx. 2 shallots), peeled and cut into halves
- 2 garlic cloves
- 220 g water plus 1 tbsp extra to deglaze frying pan
-
½
tsp meat stock paste, homemade to taste (see tip)
oder ½ meat stock cube (for 0.5 l) -
2
tsp pink peppercorns
oder 2 tsp pickled green peppercorns - 300 g potatoes (small), unpeeled, washed and cut into pieces (2 x 2 cm)
- olive oil for greasing
- 700 g lamb loin, boneless (cut into pieces of 6-8 cm)
- 1 pinch fine salt
- 1 pinch freshly ground black pepper
- 150 - 200 g green asparagus trimmed and cut into pieces (3-4 cm)
- 1 carrot cut into matchsticks
- 1 tbsp whisky
- 1 tsp cornflour (starch)
- 60 g cream
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 435 kcal / 1830 kJ
- Eiweiß
- 29 g
- Fett
- 29.3 g
- Kohlenhydrate
- 12.8 g
- Ballaststoffe
- 3.8 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Mediterranean Chicken
35 Min
Onion Tarte Flambée
1 Std.
Seared Sesame Steaks with Ginger Chopped Salad and Lime Couscous
35 Min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 Std. 20 Min
Southern Chicken and Cornbread Dressing
1 Std. 15 Min
Veal stew (Blanquette de veau)
1 Std. 5 Min
Chicken with red peppers
1 Std. 5 Min
Lychee Sorbet with Vodka
8 Std. 15 Min
Zurich-style veal strips with potatoes
2 Std. 50 Min
American Style Blue Cheese Dressing
5 Min
Spiced garlic prawns and calamari
15 Min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 Min