
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Chicken
- 1 whole chicken (1.2-1.4 kg, fitting in Varoma dish)
- 1 lemon cut into halves
- 150 g onion cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 1 piece fresh ginger (2 cm), peeled
- 150 g spring onions trimmed and cut into pieces (approx. 3 spring onions)
- 3 sprigs fresh coriander
- 2 tbsp miso paste (see tip)
- 2 tbsp soy sauce
- 1 tbsp mirin (see tip)
Broth
- 150 g onion (approx. 1 onion), cut into halves
- 1 - 2 long red chillies deseeded if preferred
-
3 - 4
dried shiitake mushrooms soaked and sliced
oder 10 g dried mushrooms soaked and sliced - 1 tsp sesame oil
-
1
tbsp chicken stock paste, homemade
oder 1 chicken stock cube (for 0.5 l) - 1550 g water
- 4 eggs (whole)
- 400 g udon noodles rinsed and separated (see tip)
- 120 g carrot (approx. 1-2 carrots), cut into halves lengthways and cut into slices (1 cm)
- 100 - 150 g canned baby sweetcorn drained and cut into halves
- 150 - 200 g broccoli trimmed and cut into small florets
- 1 - 2 tsp fine salt to taste
- 1 - 2 spring onions trimmed and cut into thin slices, to garnish
- 2 - 3 sprigs fresh coriander leaves only, torn, to garnish
- 1 tbsp ready-made fried onions to garnish (optional) (see tip)
- 1 seaweed sheet (nori sheet), cut into thin strips, to garnish (optional) (see tip)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 923 kcal / 3880 kJ
- Eiweiß
- 86.3 g
- Fett
- 45.5 g
- Kohlenhydrate
- 38.1 g
- Ballaststoffe
- 9.6 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Japanese Ramen Noodle Soup
1 Std. 40 Min
Grilled Fish with Mango Sambal
25 Min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 Min
Yu Sang
1 Std.
Beef Stroganoff
1 Std.
Full menu: lentils, pork tenderloin and salad
2 Std. 40 Min
Orange couscous with steamed salmon
35 Min
Lasagna rolls
1 Std.
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1 Std. 5 Min
Beef Noodle Pho
45 Min
Hot and sour soup
55 Min