Geräte und Zubehör
Pear and Goat's Cheese Flatbread
Zubereitung 25 Min
Gesamt 3 Std.
6 portions
Zutaten
Dough
-
olive oil plus extra for greasing15 g
-
water110 g
-
1 ½ tsp dried instant yeastfresh yeast10 g
-
strong white bread flour plus extra for dusting200 g
-
fine sea salt½ tsp
Topping
-
pears (e.g. Conference or Comice)3
-
lemon juice only1
-
goat's cheese soft (e.g. Chavroux®)225 g
-
double cream80 g
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
halved walnuts (optional)1 - 2 Tbsp
-
runny honey2 Tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
11.7 g
Brennwert
1632 kJ /
390 kcal
Fett
20.3 g
Kohlenhydrate
37.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
PEARS
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Praline Cheesecake
4 Std. 10 Min
Blueberry and Mascarpone Cheesecake
3 Std. 20 Min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3 Std. 35 Min
Vegan Summer Rolls
35 Min
Marzipan
10 Min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1 Std.
Orange Bulgur with Roasted Vegetables
Keine Bewertungen
Mixed Pepper, Courgette and Goat's Cheese Tart
1 Std. 40 Min
Orzo Salad with Artichoke and Feta
25 Min
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2 Std. 50 Min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 Std.
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1 Std. 30 Min