Geräte und Zubehör
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
Spiced Quorn
-
onions quartered70 g
-
olive oil25 g
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
Quorn mince350 g
-
ground cumin1 Tbsp
-
ground coriander1 Tbsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground turmeric2 tsp
-
water550 g
-
tinned chopped tomatoes250 g
-
1 tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
dried apricots, pitted halved10
Bulgar Wheat
-
bulgur wheat200 g
-
fresh mint leaves only, chopped5 sprigs
-
olive oil1 dash
-
fine sea salt or to taste2 pinches
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
lemon juice30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
17.8 g
Brennwert
1267 kJ /
303 kcal
Fett
12 g
Kohlenhydrate
31 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Meat-free
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 Min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 Min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1 Std. 30 Min
Vegetarian Chilli
35 Min
Chick Pea Curry
35 Min
Cape Malay Vegetable Curry
35 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 Min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 Min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 Min