Geräte und Zubehör
Zucchini and Cheese Soufflés
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
8 portions
Zutaten
-
oil plus extra to grease½ oz
-
Parmesan cheese cut into pieces (approx. ¾ in.)3 oz
-
white onions quartered (approx. ½ large onion)3 ½ oz
-
garlic clove1
-
zucchini peeled, cut into pieces (approx. 2 in.) (approx. 1½ medium zucchini)10 ½ oz
-
salt½ tsp
-
whole milk2 ½ oz
-
all-purpose flour3 ½ oz
-
large eggs2
-
raclette cheese cut into 8 equal pieces2 ½ oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
10 g
Brennwert
741 kJ /
177 kcal
Fett
9 g
Ballaststoffe
1 g
Kohlenhydrate
13 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cheese Please!
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Quiche Lorraine
50 Min
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Baked Spinach and Eggs
35 Min
Risotto with Parmesan Cheese
30 Min
Sweet Potato Spoon Bread
1 Std.
Leek Pie
1 Std. 45 Min
Turkey rolls with gorgonzola
1 Std.
Mushroom Risotto
30 Min
Berry Clafoutis (Anna)
1 Std. 35 Min
Cauliflower Gratin
55 Min
Broccoli Mozzarella Bites
45 Min
Quinoa Patties
1 Std.